З дині, свіжовичавленого апельсинового соку і прянощів можна приготувати солодкий десертний суп, а подавати його рекомендується до святкового столу.
Інгредієнти:
– мелена кориця (8 м);
– тростинний цукор-пісок (38 м);
– свіжовіджатий сік лаймовий (18 мл);
– очищена м’якоть дині (480 м);
– листя свіжої м’яти для оформлення (за смаком);
– апельсиновий сік свіжовичавлений (430 мл).
Процес приготування:
Кубиками нарізати очищену м’якоть дині, відправити її в миску, влити весь цитрусовий сік, який необхідно заздалегідь процідити, потім насипати потрібну кількість цукру (на ваш смак). Далі додати в миску мелену корицю, збити інгредієнти блендером, накрити ємність харчовою плівкою і прибрати її в холодильну камеру приблизно на п’ятдесят хвилин.
Далі перелити десертний динний суп в глибокі тарілки, прикрасити кожну порцію свіжими листям м’яти, потім подавати це солодке блюдо до столу.