Інгредієнти
Яловичина – 300 г | |
М’ясні делікатеси – загальна маса – 500 г (різні ковбаси, копченості та інше) | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Солоний огірок – 100 г | |
Томатна паста – 2 ст. л. | |
Вода – 2 ст. л. | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Мелений чорний перець – | |
Перець горошок – 6 шт. | |
Лавровий лист – | |
Лимон – | |
Зелень – | |
Маслини – |
Кількість інгредієнтів не вказано на трилітрову каструлю.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти..
Відварити яловичину на середньому вогні до готовності. М’ясо вийняти з бульйону, остудити.
Всі м’ясні вироби нарізати кубиками або соломкою. (У мене – грудинка, карбонад, шийка, сосиски, ковбаса чайна, ковбаски пиколини, буженина).
Злегка обсмажити їх на сковороді (я обсмажувала без олії).
На окремій сковороді на рослинному маслі обсмажити до прозорості цибулю, дрібно порізаний. Потім закинути моркву і солоні огірки, порізані кубиками. Смажити 3-5 хвилин. Додати томатну пасту і трохи води (2-3 ст. л.), тушкувати на слабкому вогні ще 2 хвилини.
У киплячий бульйон закинути всі м’ясні делікатеси.
Слідом, закинути яловичину. Варити 5 хвилин.
Закинути обсмажені цибулю, моркву й огірки.
Додати 100 мл огіркового розсолу. Варити ще 5-8 хвилин.
Додати прянощі, лавровий лист, сіль, перець, зелень.
Закрити кришкою, дати настоятися 15-20 хвилин. Перед подачею розлити по тарілках, додавши в кожну тарілку цілі або нарізані маслини і по часточці лимона. Приємного апетиту!