Солянка з капусти

Солянка з капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заздалегідь готуємо м’ясо, варимо на ньому бульйон. Ставимо в бік, розділивши юшку і м’ясо.

Гриби нарізаємо середніми шматочками. Налеваем невелику кількість оливкової (соняшникової) олії на сковороду і підсмажуємо гриби на середньому вогні.
Порада: кидаємо до грибів 50гр вершкового масла і постійно помішуючи, доводимо до золотистого кольору.


Після дрібно нарізаємо м’ясо, або руками розбиваємо на волокна. Додаємо в гриби, слідкуємо щоб гриби були пересмаженими, залиште їх небагато соковитими. Тушкуємо хвилин 10. Так само кидаємо до набору зубчик часнику.



В іншу глибоку сковорідку кидаємо, попередньо нарізану, білокачанну капусту. Нарізати можна кубиками, буде відрізнятися від квашеної.
Додавши трохи бульйону, моркву, порізану ножем, (не на тертці, важливо), цибулю і тушкуємо 15 хвилин, помішуючи кожні три хвилини.



Слідом додаємо квашену капусту, перемішавши, продовжуємо тушкувати ще хвилин 10, не забуваючи заважати. Важливий момент, коли вся капуста стає не просто прозорою, а трохи золотистої, вливаємо томатний соус (томат) перемішаний в бульйоні. Поки гаситься, часто перемішуємо, хвилин 10.

Сіль, перець, коріандр додаємо в підготовлене м’ясо з грибами. З’єднуємо капусту з м’ясом. Даємо насититися ароматами і тушкуємо ще близько 30-40 хвилин, зменшивши вогонь до мінімуму.

Подавати зі свіжою зеленню. Приємного Вам апетиту!