Охолоджуючий десерт – ягідний сорбет з шовковиці
Інгредієнти
Шовковиця – 500 гр. | |
Цукор – 70-100 гр. (за смаком та бажанням)) |
Як приготувати Сорбет з шовковиці
Прекрасний і освіжаючий літній десерт з сезонних ягід може бути смачніше і корисніше, ніж така насолода, приготовлена в домашніх умовах.
Покроковий рецепт
Шовковицю добре помити, обсушити від вологи
Заморозити ягоду в морозильній камері
Дістати шовковицю з морозилки, перекласти в блендер і додати цукор (якщо ягода не кисла, можна цукор не додавати або замінити його на цукрозамінник). Збити.
Подавати ягідний сорбет в красивій креманці.
*Якщо хочете більш ніжну текстуру, то можете масу протерти через сито. Тоді сорбет треба буде знову трохи підморозити.