Сосиски в дріжджовому тесті по-домашньому

Сосиски в дріжджовому тесті по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сосиски в дріжджовому тесті – ароматна і смачна випічка родом з дитинства. Готуватися блюдо просто і дуже легко!

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно розчинити дріжджі і цукор в теплому молоці. Додати ложку пшеничного борошна і – відправити опару підніматися в тепле місце на 15-25 хвилин.

У готову опару додасть дрібку солі, олію і злегка перемішати компоненти. За бажанням, можна додати в тісто одне яйце.

Всипати борошно і замісити еластичне, нелипким і м’яке тісто. Відправити заготовку в тепле місце на годину – для інтенсивного підйому.

Через годину тісто вже піднялося і готове до роботи. Його потрібно обім’яти з невеликою кількістю борошна, розділити на невеликі шматочки і скачати невеликі смужки.

Загорнути сосиски в смужки тіста. Залишити заготовки в теплому місці на чверть години, щоб тісто расстаивалось.

Тим часом, потрібно збити яєчний жовток з кетчупом для змащування випічки.

Змастити сосиски жовтком з кетчупом і відправити блюдо в духовку, обов’язково заздалегідь розігріту.

Подавати смачну і ароматну випічку до столу. Страва ідеально доповнить перші страви, а також стане поживним перекусом. Приємного апетиту!