Соус з червоного барбарису до м’ясних стейкам і шашлику

Інгредієнти
| Цибуля – 2 шт. | |
| Барбарис – 500 гр. | |
| Цукор – 75 гр. | |
| Сіль – ½ ч. л. | |
| Паприка – 1 ч. л. | |
| Чорний перець – ½ ч. л. |
Всі ми любимо м’ясо, неважливо що це – чудовий стейк або шашлик, але для того щоб підкреслити його смак обов’язково потрібен цікавий і відповідний соус. Пропоную приготувати соус з червоного барбарису. Легка кислинка не тільки вдихне нове життя в звичний шашлик, але і допоможе м’яса швидше і легше перетравиться
Покроковий рецепт

1. Цибулю перемолоти на м’ясорубці.


2. Барбарис помити, видалити хвостики і протерти через сито. Це потрібно зробити обов’язково, так як в барбарисе багато кісточок.

3. Цибулю обсмажити на рослинному маслі.

4. Потім додати барбарис, сіль, паприку і чорний перець. Тушкувати соус 15-20 хвилин. Для більш гладкої консистенції соус можна ще раз пробити в блендері.

5. Неординарний соус до шашлику готовий!
