Соус з червоного барбарису до м’ясних стейкам і шашлику
Інгредієнти
Цибуля – 2 шт. | |
Барбарис – 500 гр. | |
Цукор – 75 гр. | |
Сіль – ½ ч. л. | |
Паприка – 1 ч. л. | |
Чорний перець – ½ ч. л. |
Всі ми любимо м’ясо, неважливо що це – чудовий стейк або шашлик, але для того щоб підкреслити його смак обов’язково потрібен цікавий і відповідний соус. Пропоную приготувати соус з червоного барбарису. Легка кислинка не тільки вдихне нове життя в звичний шашлик, але і допоможе м’яса швидше і легше перетравиться
Покроковий рецепт
1. Цибулю перемолоти на м’ясорубці.
2. Барбарис помити, видалити хвостики і протерти через сито. Це потрібно зробити обов’язково, так як в барбарисе багато кісточок.
3. Цибулю обсмажити на рослинному маслі.
4. Потім додати барбарис, сіль, паприку і чорний перець. Тушкувати соус 15-20 хвилин. Для більш гладкої консистенції соус можна ще раз пробити в блендері.
5. Неординарний соус до шашлику готовий!