Соус з шовковиці з розмарином до м’яса. * Можна закручувати в банки на зиму.
Інгредієнти
Шовковиця – 500 гр. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Часник – 5-6 зубчиків | |
Розмарин – 1 ч. л. | |
Чорний перець – за смаком | |
Бальзамічний оцет – 1 ст. л. | |
Сіль – ½ ч. л. |
Соус з шовковиці з розмарином до мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Соус з шовковиці з розмарином до м’яса. * Можна закручувати в банки на зиму.
Шовковиця – 500 гр. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Часник – 5-6 зубчиків | |
Розмарин – 1 ч. л. | |
Чорний перець – за смаком | |
Бальзамічний оцет – 1 ст. л. | |
Сіль – ½ ч. л. |