Соус з шовковиці з розмарином до мяса

Соус з шовковиці з розмарином до мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кожен, навіть самий смачний шматок м’яса потребує те, що підкреслить його смак, доповнить і створить з ним гармонію. І що може краще зробити це, ніж ягідний соус. Соус з шовковиці – це ідеальний варіант, особливо для свинини. Хоча він створює чудову композицію смаку з будь-яким видом м’яса. Зараз якраз сезон, коли яскраві ягоди шовковиці падаючи, вкривають землю і асфальт, залишаючи на них темні непривабливі плями. Так не дамо пропасти цим чудовим ягодкам, а зробимо з них смачний соус. Такий соус можна закрити на зиму. Готуємо!

Покроковий рецепт