Може здатися, що це займе багато часу. Рецепт дуже простий і швидкий, таку пасту зможе приготувати навіть ваша дитина.
Інгредієнти
спагетті – 500г | |
часник – 1 зубчик | |
рубані помідори або томатна паста – 400г | |
гострий зелений перець – 1 шт | |
в’ялені томати – 8 шт | |
твердий сир – 100г | |
сіль, перець, базилік, чебрець – за смаком |
Ви любите пасту, але не завжди готові її їсти, тому що часто в рецепті зустрічається м’ясо або риба. Сьогодні я навчу вас готувати одну з найпопулярніших італійських страв пасту “Болоньєзе”, але без м’яса.
Покроковий рецепт
відваріть макарони (до стану all dente)
Потім готуємо соус. Наріжте зелений перець, в’ялені томати і закиньте в сковорідку. Потім, залийте злегка поджарившиеся овочі рубаними томатами, вичавити туди часник і натріть у сковорідку сир. У вас повинно вийти так:
Випаровуйте соус до потрібної вам консистенції (десь 5-10 хвилин). Потім додайте сіль, перець, базилік і чебрець. Після того, як соус покипить ще хвилину, викладіть на сковорідку макарони. Увімкніть середній вогонь на пів хвилини.
Ваша паста “Болоньєзе” готова до вживання.
Приємного апетиту!