1. Закип’ятити воду в каструлі, посолити і кинути спагетті. Відварити за інструкцією до готовності.
2. Салямі нарізати тонкими смужками.
3. Сир з блакитною цвіллю нарізати на невеликі шматочки. Якщо бере горгонзолу, то можна її трохи порвати руками, адже вона дуже м’яка і нарізати її буде складно. Бажано перед нарізкою довго потримати в холодильнику.
4. У сковороду вилити вершки і довести до кипіння. Всипати сир і заважати до тих пір, поки сир повністю не розплавиться.
5. Потім у соус додати салямі і добре прогріти.
6. Зі спагеті злити воду і всипати спагетті в соус. Все добре перемішати, щоб всі макарони були покриті соусів, і начинка рівномірно розподілилася.
7. Одразу ж подавати на стіл.