Спагетті з бужениною, печерицями та цибулею

Спагетті з бужениною, печерицями та цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Воду закип’ятити, посолити і кинути спагетті. Варити по інструкції на упаковці. Відкинути на друшляк.

2. Цибулю нарізати півкільцями. Обсмажити на рослинному маслі.


3. Гриби добре промити, обсушити і нарізати на тонкі скибочки. Додати в підготовлюваний цибулю.


4. Шинку нарізати на тонкі смужки або кубики. У мене була домашня, але можна взяти покупну. Додати до цибулевого-грибної маси.


5. Залити томатним соусом. Соус у мене домашній, зроблений влітку в сезон дешевих помідорів. Але ви можете вибрати будь-який на ваш смак. Але я настійно рекомендую – робіть соуси самі, вони набагато смачніше і корисніше покупних. Добре прогріти.


6. Спагетті висипати в соус. Добре перемішати, щоб соус рівномірно розподілився. Дати 2 хвилину настоятися на включеній плиті і подавати негайно.