Цей рецепт дуже варіативний, в нього можна додати що завгодно. Так само він дуже швидкий і ситний, що допоможе з найменшими зусиллями нагодувати всю сім’ю і не переживати, що хтось залишився голодним.
Інгредієнти
спагетті – 300 гр | |
яловичий фарш – 300 гр | |
томатна паста – 4 ст. л. | |
масло – 40 гр | |
зелень – за смаком | |
сіль – за смаком | |
спеції – за смаком |
Іноді хочеться приготувати щось не звичайне, що буде нагадувати ресторанну страву. І дуже часто в такій ситуації погляд падає на італійську кухню і спагетті. Це не тільки смачно, але і дуже швидко, що є безсумнівним плюсом при сьогоднішньому ритмі життя.
Покроковий рецепт
У сковороді з товстим дном кип’ятиться вода. У неї викладаються з фаршу фрикадельки і відварюються зі всіх сторін. В цей же час кип’ятиться вода для спагетті.
Коли всі фрикадельки поміняють колір, у сковороду викласти зелень, сіль, спеції і все ретельно перемішується.
Потім, викладається томатна паста (можна замінити кетчупом). Все знову перемішується і доводиться до кипіння.
Прокип’ятити фрикадельки кілька хвилин, вимикається плита, і зверху викладається приблизно 20 гр масла. Фрикадельки закриваються кришкою. Вони готові.
Коли спагеті отоварились, до них додається масло, все ретельно перемішується і з каструлі через друшляк зливається вода. Спагетті перемішуються до розчинення залишився олії.
При подачі на спагетті викладаються фрикадельки. Подавати гарячим.
Приємного апетиту!