Спагетті з куркою і брокколі у вершковому соусі

Спагетті з куркою і броколі в вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо ви любите макарони під соусом, то це блюдо для вас, для вас.

Покроковий рецепт

Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки.Обсмажуємо до напівготовності. Поки смажиться наша курочка, ми відварюємо спагетті (окремо від загального блюда).

Чистимо моркву нарізаємо кружечками. Додаємо до філе капусту брокколі з морквою і цвітною капустою (кольорова побажанню). Продовжуємо тушкувати нашу страву.

Виливаємо вершки. Можна холодні. Гріти не обов’язково. По жирності на ваші смак. У мене були звичайні 10 процентні. Спочатку буде рідко, але потім вершки швидко загуснуть. Як загусли вершки, потрібно посолити, поперчити, за бажанням можна додати приправи. Я використовувала суміш італійських трав.

В кінці приготування додаємо готові спагетті, все перемішуємо, залишаємо на 30 хвилин під закритою кришкою, щоб макарони просочилися соусом.

Все, наше блюдо готове. Приємного апетиту.