Для приготування знадобиться половина пачки спагетті(200 гр.), одне велике куряче філе, 100 гр. твердого сиру, одна цибулина, 30 мл. молока, 20 гр. вершкового масла, спеції.
Покроковий рецепт
Починати необхідно з приготування спагетті. Їх треба відварити майже до готовності в злегка підсоленій воді.
Філе промити під проточною водою, обсушити паперовим рушником. Нарізати на невеликі шматочки. Цибулю подрібнити.
Для приготування знадобитися велика глибока сковорода. Цибулю обсмажити в рослинній олії, через пару хвилин до нього додати нарізане куряче філе. Додати спеції.
Постійно помішувати, щоб курка добре обсмажилася з усіх сторін.
Додати вершкове масло, переміщати, щоб воно повністю розплавилося. Завдяки додаванню масла страва буде мати більш виражений вершковий смак.
Поверх курки викласти спагеті, додати молоко і тертий сир.
Акуратно за допомогою дерев’яної лопаточки переміщати блюдо. Прогріти кілька хвилин до повного розчинення сиру.
Блюдо краще подавати відразу, поки сир не застиг. Готовий вечерю можна посипати свіжою зеленню.