Спагетті з куркою у вершковому соусі

Спагетті з куркою в вершковому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування знадобиться половина пачки спагетті(200 гр.), одне велике куряче філе, 100 гр. твердого сиру, одна цибулина, 30 мл. молока, 20 гр. вершкового масла, спеції.

Покроковий рецепт

Починати необхідно з приготування спагетті. Їх треба відварити майже до готовності в злегка підсоленій воді.


Філе промити під проточною водою, обсушити паперовим рушником. Нарізати на невеликі шматочки. Цибулю подрібнити.
Для приготування знадобитися велика глибока сковорода. Цибулю обсмажити в рослинній олії, через пару хвилин до нього додати нарізане куряче філе. Додати спеції.

Постійно помішувати, щоб курка добре обсмажилася з усіх сторін.

Додати вершкове масло, переміщати, щоб воно повністю розплавилося. Завдяки додаванню масла страва буде мати більш виражений вершковий смак.

Поверх курки викласти спагеті, додати молоко і тертий сир.

Акуратно за допомогою дерев’яної лопаточки переміщати блюдо. Прогріти кілька хвилин до повного розчинення сиру.

Блюдо краще подавати відразу, поки сир не застиг. Готовий вечерю можна посипати свіжою зеленню.