Це блюдо, приготоване з спагетті з цукіні і консервованим тунцем у вершках, виходить дуже ситним і ніжним смаком.
Інгредієнти
Спагетті – 200 г | |
Консервований тунець (шматками) – 1 банка | |
Цукіні – 1 маленький | |
Часник – 1 зубчик | |
Жирні вершки – 50 мл | |
Сіль і перець – за смаком |
Якщо у вас катастрофічно не вистачає часу на готування, можна спробувати приготувати це швидке, але смачне блюдо спагетті з консервований тунцем у вершках, з додаванням цукіні і часнику.
Покроковий рецепт
Відваріть спагеті у великій каструлі в підсоленій воді, дотримуючись час варіння, зазначеної на упаковці. Відкиньте спагетті на друшляк, відкладіть в сторону.
Відкрийте банку з тунцем, злийте зайву рідину і розкришите філе риби в мисці.
Потім очистіть і дрібно наріжте часник. Трохи кабачки натріть на крупній тертці. Змішайте тунець цукіні з часником і додайте вершки.
Перекладіть суміш тунця і часнику в сковороду і на повільному вогні прогрійте протягом 3 хвилин. Посоліть за смаком, додайте перець.
Тепер в сковороду перекладіть спагетті і перемішайте. Подавайте спагетті з тунцем гарячим. Приємного апетиту!