Для приготування цієї страви підійдуть абсолютно будь-які овочі, які ви любите.
Інгредієнти
спаржа – 250 гр. | |
помідори – 5 шт. | |
баклажани – 1 шт. | |
солодкий перець – 3 шт. | |
морква – 1 шт. великого розміру | |
ріпчаста цибуля – 1 шт. | |
томатна паста – 1 пачка |
Це блюдо стане найпопулярнішим у вас цієї осені. Воно смачне, корисне і готується максимально швидко і просто!
Покроковий рецепт
Для початку потрібно підготувати продукти: спаржу, цибулю, моркву, помідори, баклажани помити і підготувати до нарізки.
Далі, необхідно спаржу нарізати моркву соломкою, приблизно 3 див Всі інші овочі нарізати кубиками
Потім потрібно злегка обсмажити спаржу на сковорідці з олією. Обсмажувати 2-3 хвилини.
Потім додати моркву і цибулю і теж злегка обсмажити зі спаржею.
Далі додаємо солодкий перець і баклажан, все перемішуємо і продовжуємо обсмажувати ще 2-3 хвилини.
Потім слід додати помідори, перемішати і тушкувати 2 хвилини.
Додати пакетик томатної пасти.
Посолити, поперчити і додати приправи, які ви зазвичай використовуєте до овочів.
В даному випадку у мене сухий імбир, приправи до курки, чорний перець, сіль і куркума.
потім додати до овочів 1 склянку води, закрити кришкою і тушкувати 20 хвилин, періодично помішуючи.
За 5 хвилин до вимикання додати 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного.
Також, якщо ви не любите злегка кислуваті овочі, то додайте 2 чайні ложки цукру, як це зробила я. Але в даному випадку, кислота залежить від помідорів і томатної пасти, тому спочатку спробуйте, а потім вирішіть самі, вам потрібен цукор чи ні.
Блюдо готовий до подачі на стіл.
Всім приємного апетиту!!!