Стейки з курячої грудки

Стейки з курячої грудки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячі грудки помити і очистити від плівок або прожилок. Просушити паперовими рушниками.

Перекласти м’ясо в глибоку ємність. Посолити, поперчити і ретельно натерти спеціями.
Накрити харчовою плівкою і заховати в холодильник на 1 годину.

Через годину дістати м’ясо і покласти у сковорідку. Збризнути стейки оливковою олією і смажити 5 хвилин на сильному вогні. Грудки нудно постійно перевертати, щоб вони не підгоріли.

Через 5 хвилин зменшити вогонь, підлити трохи води і накрити сковорідку кришкою. Так тушкувати ще 20 хвилин.

Блюдо подавати гарячим разом з овочами. Для тих, що худнуть краще вибирати салати із зелених овочів.