Смачний рецепт для тих, хто хоче урізноманітнити меню страв з кабачків.
Інгредієнти
кабачок – 0,5 середнього розміру | |
яйце – 1 шт. | |
йогурт – 150 гр. можна грецька або домашнього приготування | |
кокосова борошно – 100 гр. | |
прованські трави – 10 гр. | |
сіль – за смаком | |
кріп – дрібку | |
масло дхі – 5 гр. |
Це оригінальний рецепт для прихильників правильного харчування. Рецепт не містить цукру, глютену, шкідливих жирів. Готується дуже легко і швидко!
Покроковий рецепт
Кабачки нарізаємо соломкою, приблизно 1 см завтовшки.
Яйце збиваємо виделкою в гуртку. У тарілці змішати кокосову борошно, прованські трави, сіль. Нарізані кабачки маку спочатку в яйце, потім в суху суміш. Палички розкласти на змащеному олією килимку на відстані 1 см один від одного.
Палички відправляємо в духовку і залишаємо запікатися на 20 хв. при температурі 170 градусів. Для приготування соусу змішуємо йогурт і кріп. Смачні хрусткі палички їх кабачка готові!