Стриксы з кабачків з йогуртовим соусом

Стриксы з кабачків з йогуртовим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний рецепт для тих, хто хоче урізноманітнити меню страв з кабачків.

Інгредієнти

кабачок – 0,5 середнього розміру
яйце – 1 шт.
йогурт – 150 гр. можна грецька або домашнього приготування
кокосова борошно – 100 гр.
прованські трави – 10 гр.
сіль – за смаком
кріп – дрібку
масло дхі – 5 гр.

Як приготувати Стриксы з кабачків з йогуртовим соусом

Це оригінальний рецепт для прихильників правильного харчування. Рецепт не містить цукру, глютену, шкідливих жирів. Готується дуже легко і швидко!

Покроковий рецепт

Кабачки нарізаємо соломкою, приблизно 1 см завтовшки.


Яйце збиваємо виделкою в гуртку. У тарілці змішати кокосову борошно, прованські трави, сіль. Нарізані кабачки маку спочатку в яйце, потім в суху суміш. Палички розкласти на змащеному олією килимку на відстані 1 см один від одного.

Палички відправляємо в духовку і залишаємо запікатися на 20 хв. при температурі 170 градусів. Для приготування соусу змішуємо йогурт і кріп. Смачні хрусткі палички їх кабачка готові!