Стручкова квасоля в яйці

Стручкова квасоля в яйці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перед приготуванням квасолю необхідно ретельно помити і відрізати хвостики з двох сторін

У каструлю наливаємо воду, солимо, перчимо і доводимо до кипіння.Після того, як вода закипіла, висипаємо туди квасолю і варимо до повної готовності (30 хвилин).

Після того, як квасоля зварилася, зливаємо воду і додаємо до квасолі вершкове масло. Обсмажуємо до рум’яної скоринки

До рум’яної квасолі додаємо яйця і кріп. Доводимо страву до готовності, постійно помішуючи.

Після того, як яйце повністю просмажене ще раз присолите і накрийте кришкою на 5 хвилин, щоб страва настоялося.