Судак, смажений з морквою

Судак, смажений з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Тушку судака вимити, почистити і розпотрошити.

Потім порізати на порційні шматки.


В окремій тарілці готуємо борошно і сіль з перцем, перемішавши обвалюємо шматочки риби. У сковороду налити олію для смаження і нагріти до потрібної температури.


Викладаємо шматки в сковорідку. Обсмажуємо з двох боків до появи золотистої скоринки.

Поки судак смажиться нарізаємо цибулю кільцями і моркву невеликими шматочками і викладаємо до судку в сковороду. Я додаю трохи часнику для аромату, але це індивідуально.

Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і смажимо ще протягом 10 хвилин. Подаємо на стіл зі свіжою зеленню і овочами. Приємного апетиту!