Смачний і корисний селеровий суп з овочами який хороший тим, що при малій калорійності і присутності одних овочів, є досить ситним, що дуже важливо для тих, що худнуть.
Покроковий рецепт
Беремо овочі – капусту білокачанну, корінь селери ( зовсім небагато, так як він володіє дуже яскравим і насиченим смаком ) болгарський перець, томати, цибулю, моркву, пару та печериць. Кількість інгредієнтів розрахована на маленьку каструлю – 2 літри.
Капусту шаткуємо, морква, гриби і помідори нарізаємо шматочками, цибулю з селерою дрібно ріжемо.
Відправляємо капусту, селеру, моркву і цибулю в каструлю, заливаємо водою і ставимо на середній вогонь. Додаємо запашний перець.
Через 5 хвилин після закипання додаємо гриби, томати, сіль, перець, улюблені спеції.
Стежимо за готовністю, як тільки гриби зварилися – знімаємо з вогню, додаємо зелень і наполягаємо під кришкою 10 хвилин.
Блюдо готове, можна подавати до столу. Приємного апетиту !