М’ясо заздалегідь розморозити. Якщо гриби і броколі заморожені, то їх теж разморзить заздалегідь, але переважно використовувати свіжі.
Інгредієнти
Окіст – 1 шт. | |
Гриби печериці – 2 пор. шт. | |
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Зелень – На-віч | |
Брокколі – 200 гр. |
Грибний суп з брокколі виходить дуже гарний і смачний, до того ж вітамінний
Покроковий рецепт
М’ясо промити, набрати 1.5 л. води в каструлю, в воду покласти м’ясо, посолити. Гриби розрізати на 4 частини і кожну частину нарізувати скибочками четвертинками, закинути разом з мясяом і варити 1 годину.
Гриби нарізати невеликими шматочками, картоплю нарізати кубиками, якщо нарізали заздалегідь, то потримати у воді, брокколі подрібнити.
Через півгодини як почнеться вариться м’ясо, бульйон закинути цілу цибулину і моркву, варимо до готовності. Далі цибулю викидаємо, він нам не потрібен. Моркву нарізати дрібно кубиками і закинути в суп за 5 мінт до готовності
Після того як отварится моркву і цибулю, закинути картоплю, за 5 хвилин до готовності супу закинути брокколі і моркву, потім додати зелень. За бажанням поперчити
Суп готовий. Приємного апетиту!