Суп із сочевиці з плавленим сиром

Суп із сочевиці з плавленим сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Сочевицю замочіть на ніч. Беріть цілісну сочевицю, а не ту, що швидко готуватися. Така сочевиця набагато корисніше і має усі важливі і корисні вітаміни та мікроелементи, на відміну від уже обробленої для швидкого приготування. На наступній відваріть до готовності окремо від інших інгредієнтів.

2. Очистіть картоплю і наріжте маленькими кубиками. Додайте в бульйон з сочевицею. Зачекайте, поки закипить вода, щоб зняти пінку від картоплі.

3. Поки суп закипає, наріжте цибулю і натріть на крупній тертці моркву. В останні роки я ніколи не роблю засмажку. Суп тоді виходить корисніше і менш калорійне, а за смаком нічим не гірше, ніж із засмажкою.

4. Коли зніміть піну, можна в воду додавати моркву і цибулю. Варіть суп до готовності всіх інгредієнтів.

5. Плавлений сир натерти на дрібній тертці. Додати в суп в самий останній момент. Дати йому рівномірно розчинитися у страві і суп можна вимикати.

Суп з сочевицею і плавленим сиром готовий до вживання.