Суп із сочевиці

Суп із сочевиці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У киплячу воду завантажуємо сочевицю, доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин. Разом з сочевицею можна додати цибулю.

Поки вариться сочевиця з цибулею, чистимо картоплю і моркву. Нарізаємо не дуже великими шматочками картоплю, а моркву тремо на крупній тертці.

Через 20 хвилин опускаємо в каструлю цибулю разом з картоплею, доводимо до кипіння і варимо ще 10-15 хвилин.

Потім додаємо моркву, чорний перець горошком і варимо суп ще 5 хвилин.

На останньому етапі приготування додаємо лавровий лист базилік (приправи можуть бути будь-які Ваші улюблені – поекспериментуйте!).

У готове блюдо, при подачі на стіл, додаємо шматочок лимона і кілька маслин.