Легкий і поживний супчик стане Вашим улюбленцем серед перших страв і залишиться їм вже протягом багатьох років.
Покроковий рецепт
У каструлю з об’ємом 2 літри наливаємо воду і ставимо на невеликий вогонь.
Куряче філе моєму і відчищаємо від пленочек. Потім ріжемо на невеликі шматочки.
Наливаємо олію у сковорідку і розігріваємо на плиті. Потім обсмажуємо філе курки на невеликому вогні до появи легкої золотистої скоринки, часто помішуємо.
Чистимо картоплю і ріжемо на невеликі кубики. У киплячу воду кидаємо 2 лаврових листочків, мелений перчик, сіль і картоплю.
Чистимо цибулю і моркву. Потім ріжемо дрібно цибулю, моркву нарізаємо кубиками.
Обсмажене куряче філе кладемо в каструлю з картоплею.
На добре розігрітому олії у сковорідці обсмажуємо цибулю, коли він трохи підрум’яниться, до нього додаємо моркву. Коли зажарка з цибулі і моркви буде готова, перекладаємо її в каструлю.
Миємо та очищаємо печериці, потім нарізаємо їх скибочками і додаємо в суп.
Пробуємо бульйон, при потребі солимо і перчимо. Робимо маленький вогонь і накриваємо його кришкою.
Плавлений сирок в брикетах ріжемо дрібними кубиками. Додаємо його в суп. Перемішуємо, поки він не розчиниться в супі.
Зелень петрушки і кропу промиваємо і дрібно ріжемо, додаємо в киплячий суп.
Варимо Суп ще 2-3 хвилини і знімаємо з вогню. Прикрашаємо в тарілці листком петрушки. Ось і готовий наш смачний сирний суп з куркою і печерицями, рецепт якого так простий.