Рецепт не дуже складний, але час все-таки займе. Блюдо підійде як на святкову вечерю, так і на вечерю з сім’єю. Важливо довести все до потрібної консистенції.
Інгредієнти
Курка – 500 грам | |
Цибуля – 1 штука | |
Морква – 2 штуки | |
Локшина-гнізда – 2 штуки | |
Сіль – за смаком щіпка |
Це блюдо не відноситься ні до супів, ні до другого. Це золота середина. Воно виходить не дуже рідким і не дуже густим. Головна тонкість тут – простежити за тим, щоб гнізда не розварилися. При правильній варінні виходить дуже смачний і насичений смак. Якщо хочете подати страва до святкового столу, важливо підібрати правильну тарілку, наприклад, як у мене на фотографії.
Покроковий рецепт
Ставимо каструлю з водою, солимо і кладемо туди цілу цибулину і половину моркви. Цибулина додасть бульйону смак і аромат.
Розбираємо курку, знімаємо з неї шкірку, так як шкірка містить у собі зайві жири і шкідливим речовини. Коли вода закипить, кладемо в каструлю нашу курку.
Варимо бульйон протягом години на середньому вогні під закритою кришкою.
Прибираємо надлишки м’яса і додаємо в бульйон гнізда. Варимо протягом п’ятнадцяти хвилин на середньому вогні.
Поки локшина вариться, моркву натираємо на середній тертці і додаємо моркву до наших гнізд.
Доводимо до готовності і розливаємо по тарілках. Для красивої подачі можна додати зелень.