Суп Мінестроне-італійський супище

Суп Мінестроне-італійський супище – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Квасоля,замочену на ніч,поставити варити заздалегідь.Морква,цибуля,пастернак вимити і почистити,солодкий перець,томати,баклажани вимити.Баклажани у мене і сині і білі, вирощені на моєму городі.



Цибулю ріжемо і викладаємо на сковороду з рослинним маслом і на повільному вогні прижариваем, потім ріжемо моркву і пастернак,теж викладаємо на сковороду, так само ріжемо баклажани викладаємо на сковороду до овочів.


Солодкий перець і томати теж ріжемо,викладаємо на сковороду до овочів, все тушкуємо на маленькому вогні, овочі для мінестроне повинні тушкуватися довго і повільно.


У цей час ріжемо дрібно часник, з відвареної квасолі зливаємо воду , ріжемо картоплю.

Закип’ятимо воду в каструлі,в окріп викладаємо наші овочі зі сковороди, хвилин через сім викладаємо картоплю і часник.


Також висипаємо в суп спеції і зелень. у мене лавровий лист,перець горошком,коріандр,суха зелень петрушки і кропу.Варимо до готовності картоплі. Наш суп Мінестроне готовий.