Суп Мінестроне-італійський супище

Суп Мінестроне-італійський супище – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли я вирішила приготувати суп мінестроне, то прочитавши безліч рецептів і рекомендацій по його приготуванню, зрозуміла, що класичного рецепту цього супу не існує. В кожній області і місцевості Італії його варять за своїм рецептам, де-то суп блендируют, десь навпаки інгредієнти ріжуть великими шматочками, десь додають макаронні вироби ( пасти), десь рис , квасоля або сочевицю.Суп мінестроне – це суп італійських селян,що в перекладі звучить як супище або великий суп, який готували з усього того, що є в будинку, навіть із залишків других страв, у складі супу можуть бути які завгодно овочі,вони можуть бути добре провареними або можуть бути альденто, головне щоб вони були сезонні, італійці не варять цей суп із заморожених овочів. Суп повинен бути густим.щоб можна було наїстися однією тарілкою. Ще в Італії віддають перевагу овочевих бульйонів для даного супу, хоча можуть додаватися ковбаса і грудинка, а також варять і курячий суп мінестроне, Сьогодні я розповім як я приготувала овочевий суп мінестроне з квасолею і баклажанами.

Покроковий рецепт