Суп-пюре з баклажанів на рибному бульйоні з шматочками червоної риби
Інгредієнти
Картопля – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Баклажани – 4 шт. | |
Кістки червоної риби з м’якоттю – 800 р. | |
Запашний перець горшком – 5-6 шт. | |
Чорний перець горошком – 8-9 шт. | |
Гірчиця в зернах – 10 шт. | |
Сіль – за смаком |
Зима закінчується. А у мене в морозилці залишилася величезна кількість заморожених овочів. А хочеться по швидше її звільнити і розморозити. Адже скоро сезон свіжих овочів. Але постійно є одне і теж зовсім не хочеться. Ось я і експериментую з різними рецептами. Одним з них сьогодні я ділюся з вами.
Покроковий рецепт
1. Кинути рибні кістки в воду, довести до кипіння, додати спеції і варити 20 хвилин. Бульйон процідити. Шматочки лосося відокремити від кісток.
2. Всі овочі добре промити. Цибулю і картоплю очистити від шкірки. Нарізати великими шматками. Баклажани також нарізати кубиками або гуртками.
3. Скласти овочі в каструлю, залити рибним бульйоном і додати кількості води, посолити. Поставити на вогонь і готувати до м’якості овочів.
4. Овочі трохи остудити і збити блендером або кухонних комбайнів до стану пюре.
5. При подачі суп прикрасити шматочками лосося.