Легкий овочевий суп-пюре з гарбуза та моркви
Інгредієнти
Гарбуз – 700 гр. | |
Морква – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Часник – 7-8 зубчиків | |
Сіль – за смаком | |
Чорний – за смаком | |
Мускатний горіх – щіпка |
Як приготувати Суп-пюре з гарбуза та моркви
Легкі, ніжний, з кремовою текстурою суп з гарбуза та моркви різний і неймовірно ароматний крем-суп – відмінний початок обіду. А який у нього яскравий, життєрадісний колір – настрій відразу підніметься, а разом з ним і апетит
Покроковий рецепт
1. Морква, гарбуз, цибулю і часник промити, очистити і нарізати шматками будь-якої величини.
2. Всі овочі скласти в каструлю, залити водою і поставити варитися на плиту. Посолити
3. Коли всі овочі будуть готові, зняти з плити і перемолоти в блендері в пюре.
4. При подачі поперчити і натерти трохи мускатного горіха.