Приголомшливо смачний і ніжний суп пюре з кабачків із грибами для сімейного обіду!
Покроковий рецепт
Кабачки промити, нарізати кружальцями, покласти в каструлю, залити вершками, варити до готовності.
Поки кабачки варяться лисички промити, нарізати кубиками.
І обсмажити на олії до рум’яності.
Готові кабачки разом із рідиною перекласти в блендер, збити до отримання однорідної маси. Додати плавлений сир ,сіль і перець за смаком. Перемішати. (Якщо ви віддаєте перевагу крем-суп не густим, додайте бульйону або молока).
Суп пюре вилити в глибоку тарілку. Посередині викласти смажені гриби. Прикрасити зеленню. Грибний суп з кабачків гарний як теплим, так і холодним. Приємного апетиту!