Суп-пюре з сочевиці

Суп-пюре з сочевиці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сочевицю промити, залити холодною водою і поставити на вогонь. Картоплю і цибулю почистити, нарізати на часточки.

Коли сочевиця закипить, додайте овочі, зменшіть вогонь і варіть до готовності. Вода повинна трохи покривати продукти. Якщо вода википає, додайте трохи окропу.

Як тільки сочевиця з овочами розвариться, приберіть каструлю з вогню. Влийте вершки, посоліть і подрібніть все блендером до пюреобразного стану. Поверніть каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і відразу зніміть з вогню. Суп готовий.

Розлийте суп по тарілках. Прикрасьте зеленню і подавайте з грінками або булочками.