Готується просто і легко, максимум пів години
Інгредієнти
Картопля – 8 штук | |
Цибуля – 1 шт | |
Морква – 2шт | |
Сир плавлений – 180г | |
Масло рослинне – 3ст ложки | |
Сіль – 1 ст ложка без гірки |
Смачний і вишуканий суп,який можна готувати хоч кожен день. Володіє вершковим смаком і ароматом.
Мій чоловік його обожнює.
Готуємо його кожні вихідні.
Покроковий рецепт
Картоплю очистити, помити
Далі картоплю нарізати кубиками і поставити варити. Додати сіль
Якщо хочете, щоб суп вийшов густий, то наріжте частину картоплі дрібними і тонкими кубиками, щоб ця частина картоплі розчинилася
Морква помити, почистити і натерти на крупній тертці
Цибулю почистити і дрібно нарізати
Моркву і цибулю вивалити в сковороду, налити олію і обсмажити до повної готовності
Після того як картопля зварилася, додати в каструлю сир(сир краще брати вершковий, без смаків) і заважати до повного розчинення
Вивалити готову обжарку в каструлю і вимкнути плиту
Додати спеції за смаком
Приємного апетиту!