Суп томатний з квасолею

Суп томатний з квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп по цьому рецепту, я завжди готую, як тільки настануть холоди, він дуже густий і ситний, як перше гарний на обід, в холодні осінні дні. У його склад входить квасоля і булгур, а в них маса корисних речовин. Булгур дуже багатий фолієвою кислотою, яка корисна для майбутніх матусь, вітаміни групи Д, РР, Е, мікро елементами. Червона квасоля у свою чергу в два рази калорійніший, ніж біла, багата вуглеводами, жирами і білками. Для супу її потрібно підготувати заздалегідь – замочити в холодній воді на 6 – 10 годин, якщо в приміщенні тепло то поміняйте воду кілька разів, щоб боби не прокисли.

Покроковий рецепт