Суп томатний з квасолею

Суп томатний з квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування 6 – 7 порцій я використовую:

Перше, що потрібно зробити, це поставити отвариваться підготовлене м’ясо – розморозити, якщо потрібно, промити і залити холодною водою. Дати закипіти і зняти шум, варимо на повільному вогні. Прозорість бульйону нам особливо не важлива тому, що ми використовуємо кольорові бобові, і вони забарвлять воду.

Після 20 хвилин варіння додамо квасолю, сорт, який був у мене, довго вариться.

Булгур смачний у супах і гарнірах. Перед відварюванням рекомендую обсмажити на вершковому маслечко, смак готової крупи розкриється, стане більш виражений і насичений.

Далі очистимо й наріжемо всі овочі, цибулю – дрібними кубиками, моркву – так само, картопля – середнім.

Потім все просто, обсмажимо овочі, спочатку цибулька, за ним морквину, коли наші овочі стануть повністю м’якими, заллємо їх томатним соком. Частина томату повинна увариться, на це піде приблизно 15 – 20 хвилин.

М’ясо вже готове, дістаємо його, охолоджуємо, розбираємо і повертаємо в каструлю, нехай закипить кілька хвилин .

Саме час додати в киплячий бульйон, обсмажений булгур, через 5 – 7 хвилин картоплю, а коли він стане м’яким, томатно – овочеву заправу, варимо ще 5 хвилин.

Все, пробуємо на сіль, якщо всього вистачає, накриваємо на стіл. Подавайте гарячим.