Рибний суп з пшоном – ситне перше блюдо на кожен день!
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Стейки горбуші – 2 стейка | |
Морква – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Цибуля зелена – пучок | |
Пшоно – 1 / 3 чашки | |
Чорний перець – щіпка | |
Рибний бульйон пресований – 1 кубик |
Смачний і ароматний рибний суп з горбушею і пшоном – це ситне і смачне блюдо простого приготування. Суп виходить наваристим і апетитним, готуватися дуже швидко. Це відмінний варіант рибного супу для обіду або дієтичного вечері. Низькокалорійне Блюдо і відмінно підходить для повсякденного меню.
Покроковий рецепт
Вимити і очистити картоплю. Нарізати на дрібні кубики. Додати до коренеплоду порізану морквину інгредієнти і залити водою. Відправити овочі на вогонь і варити до напівготовності.
Додати пресований рибний бульйон. Він надає супу насичений смак і аромат.
Всипати в суп промите пшоно. Готувати суп до напівготовності коренеплодів і пшона.
Додати стейки горбуші. Варити суп ще чверть години.
Всипати рубану зелень за смаком – цибуля, кріп або петрушку.
Довести суп до кипіння, додати спеції і довести суп до смаку.
Дати супу настоятися чверть години. Розлити страву по тарілках.
Подавати наваристий рибний суп до столу. Приємного апетиту!