Суп з горбушею і пшоном

Суп з горбушею і пшоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вимити і очистити картоплю. Нарізати на дрібні кубики. Додати до коренеплоду порізану морквину інгредієнти і залити водою. Відправити овочі на вогонь і варити до напівготовності.

Додати пресований рибний бульйон. Він надає супу насичений смак і аромат.

Всипати в суп промите пшоно. Готувати суп до напівготовності коренеплодів і пшона.

Додати стейки горбуші. Варити суп ще чверть години.

Всипати рубану зелень за смаком – цибуля, кріп або петрушку.

Довести суп до кипіння, додати спеції і довести суп до смаку.

Дати супу настоятися чверть години. Розлити страву по тарілках.

Подавати наваристий рибний суп до столу. Приємного апетиту!