Приготувати оригінальне блюдо азіатської кухні не складе труднощів, якщо під рукою є представлений рецепт. Ніжна курочка з кукурудзою і тонкої рисовою локшиною порадує вас у той момент, коли хочеться смачно і ситно пообідати.
200 грам курячого філе;
100 грам консервований кукурудзи;
50 грам фунчозы;
спеції;
100 мл вершків 20% жирності;
зелень;
20 грам дайкона;
20 грам цибулі-шалот;
20 грам моркви;
оливкова олія.
1. Куряче філе наріжте кубиками і відправте варитися.
2. Дайкон очистити і нарубаєте соломкою.
3. Моркву нашаткуйте за допомогою терки. Цибулю-шалот і зелень дрібно нарубаєте.
4. На сковороді з оливковою олією обсмажте моркву, цибулю і зелень.
5. Додайте до курки дайкон і варіть протягом десяти хвилин. Викладіть заправку і кукурудзу.
6. Через десять хвилин влийте вершки і викладіть локшину, приправте спеціями. Вимкніть суп і залиште на 15 хвилин.