Суп з ніжними курячими фрикадельками

Суп з ніжними курячими фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з фрикадельками – таке звичне і буденне для нашої кулінарії блюдо. Майже кожна господиня хоч раз, та готувала такий суп на своїй кухні, у кожної є свої хитрощі і секрети приготування цієї страви. Блюдо далеко не заморське, але і його можна приготувати абсолютно по-різному. Суп можна зробити більш або менш калорійним, кому як більше подобається. Головний процес приготування цієї страви – це звичайно ж м’ясний фарш. М’ясо для приготування фрикадельок повинно бути свіжим, бажано додавати у фарш цибуля, спеції і рідина – кип’ячену охолоджену воду або молоко, краще всього холодне. Ви можете використовувати абсолютно будь-яке м’ясо, від курки до яловичини. Але в фаршу з білого м’яса є свої безумовні плюси: швидкий у приготуванні, фрикадельки виходять ніжніше, також це відмінні варіант для тих, хто на дієті, адже куряча або вирощувати індичат грудинка менш калорійна, ніж червоне м’ясо. Якщо ви хочете зробити страву більш низькокалорійним – замість вермішелі або макаронів додавайте гречану, рисову або ячную крупу. Сьогодні я покажу вам приготування свого супу з фрикадельками, який легко і швидко приготувати і ще смачніше пробувати.

Покроковий рецепт