Суп з ніжними курячими фрикадельками

Суп з ніжними курячими фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі інгредієнти для приготування нашого зігріваючого супчика. Фарш готуємо наступним чином: куряче філе перебиваємо в блендері або м’ясорубці разом з однією цибулиною. Додаємо воду або молоко, гарненько вимішуємо фарш. Перчимо і солимо фарш за смаком, додаємо зелень. В даному випадку, добре підходить кріп. Залишаємо фарш в холодильнику мінімум на годину

Поки наш фарш настоюється в холодильнику, очищаємо картоплю і моркву від шкірки, потім рубаємо великим кубиком. Моркву можна порізати або натерти на тертці, хто більше любить. Заливаємо овочі водою або бульйоном і ставимо на маленький вогонь до напівготовності овочів.

Мокрими руками формуємо з охолодженого фаршу маленькі фрикадельки. Змочуємо Руки холодною холодною водою для того, щоб фарш не липнул до рук і фрикадельки придбали красиву форму. Коли вода з нашими овочами вже закипіла, акуратно кидаємо в бульйон фрикадельки. Ретельно перемішуємо, щоб м’ясні кульки не прилипли до дна посудини і не злиплися між собою. Якщо ж ви хочете зробити суп більш калорійним – обсмажте фрикадельки на вершковому маслі до золотистої скоринки, а потім додайте в суп.

Через півгодини, додаємо в суп, вермішель або будь-які інші дрібні макарони, також ретельно помішуємо і варимо страву до готовності.

Рубаємо дрібним кубиком цибулю, зелень дрібно шаткуємо. Суп знімаємо з вогню, додаємо орегано або інші спеції за смаком, закидаємо цибулю з зеленню і накриваємо кришкою. Залишаємо страву приблизно на 10 хвилин. Якщо ви хочете зробити страву більш ніжним, спершу обсмажте цибулю на вершковому маслі. Таким чином суп придбає вершковий аромат і ніжний смак.

Подавати готовий суп до столу гарячим. Відмінно поєднується зі свіжоспеченими часниковими булочками або батоном на вершковому маслі. Приємного апетиту!