Суп з нутом, кабачками і сардельками

Суп з нутом, кабачками і сардельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Нут замочити хоча б на кілька годин. А краще на ніч. Як всі боби він довго вариться. Залити потрібною кількістю води і поставити варитися до готовності.


2. Картоплю нарізати дрібними кубиками. Цибулю нарізати півкільцями.


3. Кабачки нарізати кубиками. Моркву натерти на дрібній тертці.


4. Коли готовий нут, кинути до нього картоплю. Дочекатися, коли вода закипить, зняти піну. Потім кинути всі овочі. Послить і додати всі приправи. Варити до готовності.


5. Сардельки нарізати шматочками і кинути в суп в момент, коли всі овочі вже готові. Проварити 10 хвилин. Подавати суп з кінзою або петрушкою.