Суп з полуниці і сирними галушками – ніжний і освіжаючий…
Інгредієнти
ягоди полуниці – 500 г | |
апельсин – 1 шт. | |
сир маскарпоне – 100 г | |
гарбузове насіння – для прикраси | |
цукор – 2 ложки | |
крижана крихта – склянка | |
перець і сіль – трохи за смаком для пікантності і яскравого смаку |
Легкий, освіжаючий суп з полуниці — страва для справжніх гурманів. Для його приготування потрібно взяти 1 кг стиглих ягід полуниці, пару апельсинів, 100 г маскарпоне… Потрібно також 2 ложки цукру, склянка крижаної крихти, трохи перцю і солі для пікантності.
Покроковий рецепт
Свіжу полуницю потрібно промити, видалити плодоніжки і обсушити. Потім, додавши цукор і по дрібці солі і перцю, подрібнити у блендері.
З апельсинів в окремий посуд віджимають сік.
Апельсиновий сік змішують з полуничним пюре і засипають крижану крихту.
Розливають По тарілках полуничний суп.
Ложечкою викладають за 2-3 сирні галушки. Прикрашають страву насінням та ягодами полуниці.