Суп з рибних консервів-в кращому італійському ресторані!

Суп з рибних консервів-в кращому італійському ресторані! – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прийшла мені в голову ідея поєднати непоєднуване і приготувати економний рибний суп по-італійськи. За основу я взяла знаменитий італійський суп Буйабес. Згідно рецептури в цей суп додають омарів, дорогі сорти риб, тому за одну його тарілочку в ресторані доведеться заплатити близько 200 євро. Однак спочатку це був суп бідняків, суп рибалок. Оригінальний рецепт народився народом. З року в рік рибалки варили для себе суп з улову, що не продали за день. До решти дрібної рыбешке, креветок і кальмарів вони додавали всілякі приправи і ті овочі, що були під рукою. Ось і весь секрет супу – додавати кілька сортів риби і різних морських мешканців, кілька видів приправ і варити все на повільному вогні. Суп виходить густий, насичений. Подається традиційно з підсмаженими скибочками багета, званими кростіні.

Сьогодні я ризикнула приготувати його не з морської риби, а із звичайних рибних консервів, а для більшої привабливості консерви трансформувалися…. під фрикадельки! Ознайомтеся, спробуйте приготувати і оціните, що вийшло.

Покроковий рецепт