Суп має вершковим смаком з ніжними суцвіттями цвітної капусти. Хороший у використанні як теплим в зимовий час року, так і холодним в спеку.

Інгредієнти
| Вершкове масло – 8 столових ложок | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Морква – 1 шт. | |
| Селера – 1 стебло | |
| Цвітна капуста – 1 качан | |
| Курячий бульйон – 2 літри | |
| Петрушка – 2 столові ложки свіжої або сушеної | |
| Борошно – 6 столових ложок | |
| Молоко – 2 склянки незбираного молока | |
| Сіль – 2 чайні ложки (або за смаком) | |
| Сметана – 200 г (кімнатної температури) |
Суп має вершковим смаком з ніжними суцвіттями цвітної капусти. Хороший у використанні як теплим в зимовий час року, так і холодним в спеку.
Покроковий рецепт

У великій каструлі супу розтопити 4 столові ложки вершкового масла. Обсмажити на ньому дрібно порізану цибулю до золотистого кольору.

Додати різану на дрібні кубики моркву і селеру і обсмажити їх близько двох хвилин.

Додати нарізану на шматочки цвітну капусту, зелень петрушки і перемішати.

Каструлю накрити кришкою і тушкувати на дуже повільному вогні протягом 15 хвилин. Через 15 хвилин влити курячий бульйон. Довести до кипіння, потім зменшіть вогонь і дати поваритися.

В іншій невеликій каструлі розтопити 4 столові ложки вершкового масла. В окремій мисці змішати борошно з молоком за допомогою віночка. Цю суміш вилити у топлене масло.

Варити, постійно перемішуючи, до тих пір, поки вона не загусне і увариться в 2 рази.

Зняти з вогню, додати суміш в киплячий суп. Суп варити ще 15-20 хвилин. Додати приправи, солі і перцю (якщо необхідно).
Перед подачею на стіл на дно супниці викласти сметану, перекласти суп в супницю, перемішати. Відразу подавати до столу. Приємного апетиту!
