Варити такий суп можна на всю сім’ю, тому що він дійсно дуже смачний. Мінімум зусиль – максимум користі!
Інгредієнти
Індичка (філе) – 150 р. | |
Картопля – 1 шт. | |
Капуста білокачанна – 60 р. | |
Свіжа зелень (петрушка) – 2-3 гілочки | |
Вермішель супова – 2 ст. ложки | |
Вода – 1 літр | |
Сіль – 0,5 ч. ложки |
Дуже часто турботливі мами ламають голову над тим, яку страву приготувати маляті, щоб було не тільки смачно, але і корисно. Відмінним вибором стане цей гіпоалергенний супчик.
Покроковий рецепт
Насамперед необхідно зварити індичку, щоб вийшов корисний прозорий бульйон – основа будь-якого супу. Для цього занурюємо довільні шматочки філе індички в каструлю з водою і доводимо до кипіння. Утворюється багато піни. Цю воду зливаємо, шматочки м’яса промиваємо, наливаємо свіжу воду, відправляємо туди м’ясо і знову доводимо до кипіння. Утворену піну прибираємо ложкою.
Далі додаємо сіль і варимо індичку протягом 40 хвилин на невеликому вогні під закритою кришкою.
Поки готується бульйон, підготуємо інші необхідні інгредієнти. Картоплю чистимо і нарізаємо на середні кубики, капусту тонко шаткуємо, зелень дрібно рубаємо.
Після закінчення часу варіння м’яса приступаємо до закидання овочів в каструльку до індички. Спочатку відправляємо туди картоплю, потім вермішель, далі кпксту і зелень. І варимо до готовності продуктів. Близько 10 хвилин.
Суп готовий! Дайте йому трохи пристыть, перш ніж скуштувати всю користь овочів. Приємного апетиту!