Свинина під сирною шубою, з цибулею та картоплею

Свинина під сирною шубою, з цибулею та картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом беремо наше м’ясо, обрізаємо жилки, жир. Режим на порційні шматочки, кожен відбиваємо, солимо, перчимо і змочуємо в маслі. Кожен шматок складаємо один на одного і відправляємо в холодильник для маринування.

Коли м’ясо добре просочилося, починаємо підготовку шуби. Ріжемо півкільцями цибулю, і тремо на дрібній тертці сиру картоплю.

Укладаємо наше м’ясо на деко застелений фольгою, фольгу обов’язково промазуємо мяслом. Кожен шматочок змащуємо майонезом, щоб наша шубка схопилася в момент запікання.

Тепер починаємо покривати м’ясо нашої заготівлею. Спочатку цибулею, слідом укладаємо картоплю. Сиром я буду терти вже за 10 хвилин до оканчанія готування.

Перед відправкою в духовку, картопля покриваємо майонезом, щоб той не підгорів. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 1год 20 хв, за цей час у мене м’ясо було вже готове.

Виймаємо свинини і трьом сиром. Ставимо ще на 10-15 хвилин, градус знижуємо десь до 150.

Наша свинина по шубою готова. Приємного апетиту.