Свинина під сирною шубою, з цибулею та картоплею

Свинина під сирною шубою, з цибулею та картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

От за що я люблю свинину, так це за її різноманітне приготування. Можна і на свято щось пікантне подати, і повсякденне блюдо приготувати. Рулети, відбивні, биточки – все це можна приготувати з свинини. Але один з головних моментів – це підготовка м’яса, а саме маринування, щоб блюдо вийшло ніжним і сухим.

Відразу на майбутнє скажу, що краще його маринувати в соняшниковій олії, що рулети, що відбивні, що м’ясо по-французьки будуть м’якими. Сьогодні я поділюся з вами рецептом свинини під шубою. Шубою, до речі, може виступати все, що завгодно: гриби, ананаси, помідори або інші овочі, у мене буде цибуля, картопля і сир. У такому поєднанні я готувала вперше, але результатом була більш ніж задоволена.

Єдине, краще поставити маринувати свинину на ніч. Для цього спочатку її нарізати на порційні шматочки, відбити, посолити, використовувати улюблені спеції, кожен шматочок змочити у соняшниковій олії, укласти один на одного і відправити холодильник. Ще для м’якості використовується гірчиця в поєднанні з рослинним маслом, раніше я так тільки і замаринувала, але цього разу її просто не виявилося під рукою. Тим не менш, м’ясо вийшло соковитим.

Покроковий рецепт