Корейку нарізати без кістки на порційні шматочки і злегка відбити молоточком. Щоб не пошкодити м’ясні волокна, треба відбивати м’ясо через харчову плівку.
Посипати м’ясо перцем і сіллю. Викласти у форму для запікання з глини, змастивши її олією.
Подрібнити молодий часник і ріпчасту цибулю. Щедро посипати м’ясо цибулею і зеленню.
Злити сироп з ананасом і відкинути фрукт на друшляк. Посипати свинину шматочками ананасів.
Свинину змастити з ананасами і зеленню нежирної сметаною. Можна також використовувати майонез, але зі сметаною виходить не тільки корисно, але і менш жирне. Відправити блюдо в духовку, накривши фольгою або кришкою від форми. Запікати не більше години при 180 градусах.
Викласти гарячу закуску на тарілку і подавати до столу! Страва підходить для святкового вечері, так і урочистого столу. Приємного апетиту!