Отже, м’якоть свинини в потрібній кількості промиваємо, а потім насухо обтираем паперовим рушником. Перекладаємо м’ясо для нарізки на обробну дошку. Нарізаємо свинину у формі брусків або кубиків. У каструлі розігріваємо рослинне масло. Перекладаємо в каструлю нарізку з свинини. Трохи приправляємо сіллю на своє уподобання, можна поперчити.
Тушкуємо свинину в каструлі на помірному вогні, а самі підготуємо овочі. Очищену моркву подрібнюємо за допомогою терки, цибулю просто дрібно рубаємо шматочками.
Підготовлені для страви овочі перекладаємо в каструлю до свинячим шматочках. Продовжуємо мучити.
Наступний кулінарний етап – підготовка гречки. Дуже ретельно промиваємо її. Видаляємо чорні зернятка, якщо є такі.
Промиту гречку викладаємо до інгредієнтів в каструлю. Заливаємо кип’яченою водою. Солимо. Варимо до повної готовності всіх інгредієнтів страви.
Смачна свинина готова, пригощайтесь на здоров’я!