Підготувати інгредієнти для страви – м’ясо вимити і гриби, очистити картоплю і цибулю промити компоненти і обсушити за допомогою паперових рушників.
Щедро натерти м’ясо крупною морською сіллю. Залишити маринуватися на п’ять хвилин.
Натерти свинину сумішшю перців. Можна брати будь-які перці від чорного до пекучого чилі.
Посипати свинину спеціями до м’яса за смаком.
Полити соєвим соусом м’ясо і обваляти в паприці. Нашпигувати лавром.
Зробити надрізи в м’ясі і вкласти в кожен по половинці часникового зубчики. Свинину змастити невеликою кількістю олії.
Очищений картопля нарізати на круглі слайсы. Заправити сіллю і спеціями до картоплі.
Додати рубаний лук і нарізані грибочки. Заправити овоч маслом і перемішати.
Полити овочі з грибами рубаним зеленим луком.
Викласти свинину та картоплю з грибами у форму для запікання. Накрити кришкою і відправити в духовку. Готовність страви буде варіюватися від розрізу м’яса – без розовинки і крові.
Ароматне блюдо готове до подачі!
Приємного апетиту!