Свинина, запечена в соєвому соусі з грибами і картоплею

Свинина, запечена в соєвому соусі з грибами і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти для страви – м’ясо вимити і гриби, очистити картоплю і цибулю промити компоненти і обсушити за допомогою паперових рушників.

Щедро натерти м’ясо крупною морською сіллю. Залишити маринуватися на п’ять хвилин.

Натерти свинину сумішшю перців. Можна брати будь-які перці від чорного до пекучого чилі.

Посипати свинину спеціями до м’яса за смаком.

Полити соєвим соусом м’ясо і обваляти в паприці. Нашпигувати лавром.

Зробити надрізи в м’ясі і вкласти в кожен по половинці часникового зубчики. Свинину змастити невеликою кількістю олії.

Очищений картопля нарізати на круглі слайсы. Заправити сіллю і спеціями до картоплі.

Додати рубаний лук і нарізані грибочки. Заправити овоч маслом і перемішати.

Полити овочі з грибами рубаним зеленим луком.

Викласти свинину та картоплю з грибами у форму для запікання. Накрити кришкою і відправити в духовку. Готовність страви буде варіюватися від розрізу м’яса – без розовинки і крові.

Ароматне блюдо готове до подачі!

Приємного апетиту!